2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi ARAZİ UYGULAMASI Dersine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına ait Zorunlu Arazi Uygulaması Dersi (Yaz Stajı) 29.07.2024-16.08.2024 tarihleri arasında yüz yüze yapılacaktır.

Arazi Uygulaması Dersini alacak öğrenciler eksiksiz ve imzalı olarak dolduracakları dilekçelerini (ekte örnek dilekçe verilmiştir) 15.05.2024 tarihine kadar
Ölçme Tekniği Laboratuvarı sorumlusu Hasan Emrecik’e
hemrecik@aku.edu.tr elektronik posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin Arazi Uygulaması Dersini Alabilmesi İçin Ön Şartlar

Ölçme Bilgisi I, Ölçme Bilgisi II, Konum Ölçmeleri, Yükseklik Ölçmeleri ve Bilgisayar Destekli Harita Çizimi derslerinin devamını almış olmaları gerekmektedir.

Diğer bir deyişle; bu dersleri hiç almamış ya da dersi alıp yoklamadan kalmış olan öğrenciler Arazi Uygulaması dersini alamayacaklardır.

Not: Öğrenci sayısı sebebi ile Normal ve İkinci öğretim beraber yapılacaktır. İleride yapılacak ekip seçimlerinde Normal ve İkinci öğretim öğrencileri karma gruplar yapabilirler.

Duyuru Tarihi: 26.04.2024

Prof. Dr. Mustafa YILMAZ