2020-2021 Eğitim Öğretim yılına ait Zorunlu Arazi Uygulaması Dersi (Yaz Stajı) 28.06.2021-17.07.2021 tarihleri arasında Uzaktan Eğitim Sistemi (AKÜ UES) ile yapılacaktır.

 

Arazi Uygulaması Çalışma Tarihleri

Normal Öğretim ve İkinci Öğretim

Başlangıç 28.06.2021
Bitiş 17.07.2021

 

Arazi Uygulaması Dersini alacak öğrenciler eksiksiz ve imzalı olarak dolduracakları dilekçelerini (ekte örnek dilekçe verilmiştir) 02.06.2021 Çarşamba tarihine kadar Ölçme Tekniği Laboratuvarı sorumlusu Hasan Emrecik’e  hemrecik@aku.edu.tr elektronik posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

 

Öğrencilerin Arazi Uygulaması Dersini Alabilmesi İçin Ön Şartlar

Ölçme Bilgisi I, Ölçme Bilgisi II, Konum Ölçmeleri, Yükseklik Ölçmeleri ve Bilgisayar Destekli Harita Çizimi derslerinin devamını almış olmaları gerekmektedir.

Diğer bir deyişle; bu dersleri hiç almamış ya da dersi alıp yoklamadan kalmış olan öğrenciler Arazi Uygulaması dersini alamayacaklardır.

 

NOT 1: Arazi uygulaması dersine katılmak isteyen ve aynı zamanda dışarda staj yapacak öğrencilerin, dış staj tarihlerini yukarıda verilen tarihlere dikkat ederek belirlemeleri gerekmektedir.

NOT 2: Arazi Uygulaması Dersi Uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır. Dersin devamı, takibi ve katılımlar üniversitemiz uzaktan eğitim sistemi (AKÜ UES) üzerinden yapılacaktır. 

NOT 3: Uzaktan eğitim olması sebebi ile çalışma grupları olmayacaktır, dersimiz bireysel yapılacaktır.

 

Dilekçe örneğine ulaşmak için tıklayınız.

 

27 Mayıs 2021, Perşembe 964 kez görüntülendi